Gras groeit en blijft het mooiste als u het goed onderhoudt. Dat betekent echter vaak dat u meerdere malen per week uren kwijt bent aan deze tijdverslindende klus. Als u daar genoeg van heeft, is de aanschaf van een Robomow uw oplossing.

Robomow maait het gazon zodat u er niet naar om hoeft te kijken. Op die manier heeft u het weekend vrij om te genieten van de dingen die er werkelijk toe doen. Een automatische maaier van Robomow bespaart u zonder twijfel tijd en moeite. Ondanks zijn robotfuncties is de maaier van Robomow zeer gebruiks- en milieuvriendelijk en ontzettend veilig. Het is een volwaardige vervanger van een elektrische- of motormaaier. Met de optionele afstandsbediening is het mogelijk de maaimachine overal naar toe te sturen waar u deze zou willen gebruiken, ook buiten uw afgebakende gazon. De nieuwste machines zijn bovendien via een mobiele app aan te sturen.

ROBOMOW RC EN RS MODELLEN

De RC 304 raden we aan voor gazons tot 500m² . De 308, is zoals de naam al doet vermoeden geschikt voor 800m² . De RS serie gaat van 1600 tot 3600m² . Het systeem bestaat uit een dockingsysteem en een basisstation.

MAAIEN WANNEER U HET WIL

Door het instellen van de timer kunt u een wekelijks programma ingeven. Robomow vertrekt dan uit het basisstation op voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Na afloop van iedere taak, keert Robomow weer naar het basisstation terug om op te laden. Alle modellen zijn voorzien van een timer. Het programmeren is niet ingewikkeld. Hiervoor hoeft u alleen maar in het menu de grootte van uw tuin in te vullen en het tijdblokken waarop de robot niet mag gaan starten. De rest doet hij dan verder zelf.

Bekijk de Catalogus van 2019

Catalogus PRO modellen

img_divider

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij aankoop van een Robomow koopt u bij ons niet enkel en alleen een machine maar ook “service”.  Indien u kiest om de maaier zelf te installeren komen wij graag ter plaatse en helpen wij u op weg. Wij doorlopen samen het installatieproces van de robotmaaier.
Laat u de plaatsing over aan ons, dit kan ook. Wij plaatsen de perimeterdraad en installeren de Robomow. Nadien krijgt u een uitgebreide uitleg betreffende de werking van uw machine.
Wij bieden ook servicecontract aan, een maaiseizoen zonder zorgen inclusief winterberging en onderhoud.  Indien u hieromtrent meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Alle onderdelen van de Robomow robotmaaiers hebben wij steeds op voorraad.

Wat onderscheid Robomow van zijn concurrentie?

Robomow heeft enkele gepatenteerde extra's aan boord waardoor hij zich van de concurrentie onderscheid, hieronder sommen wij enkele punten op

  Door zijn extra scherpe en harde messen zijn denneappels / eikels / takjes geen enkel probleem
  Maait moeiteloos lang gras door de turbofunctie
  Beste mulcher onder de grasrobots, door zijn groot mesoppervlak is dit een koud kunstje! ook bij lang gras.
  Maait buiten de wielbasis, hierdoor kan hij perfect kanten maaien waar maar weinig plaats is
  Maait slechts 2 dagen per week, indien 12u per dag mag ingesteld worden en gazon kleiner is dan 800m²

Wilt u een afspraak bij u thuis voor meer uitleg?

Vul onderstaand formulier dan in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk voor een passend uur.

Naam *
Email adres *
Straat *
Gemeente *
Gewenste datum *
Tijdstip wanneer het u past
[recaptcha]

Alle velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over Robomow toestellen?
Bekijk ze op onze shop en bestel hem meteen!