PELLETS

Hout wordt al lang gebruikt om warmte mee op te wekken, maar deze brandstof werd een tijdlang minder gebruikt door de beschikbaarheid van gas en olie. In het begin waren deze een pak goedkoper, maar de laatste tijd zijn deze prijzen in een continue lijn aan het stijgen. Door deze continue prijsstijging van de energie én het feit dat we weten dat onze voorraad fossiele brandstoffen niet ongelimiteerd is, wordt hout weer meer gebruikt om warmte op te wekken. Pellets zijn geperste “blokjes” hout die verschillende voordelen hebben tegenover verbranden met houtblokken. (5 kWh/kg voor pellets tegenover 11,9 kWh/kg voor olie)
Het gaat om een 100% natuurlijke brandstof!
Wij verdelen pellets van Badger, Saniflor en Hardhout pellets

Houtpellets Prijzen

STEENKOOL

Ibbenbüren is één van de belangrijkste antracieten op de markt. Deze iets hardere kool geeft weinig assen en zeer veel warmte. Het is een mooi blinkende kool die praktisch geen stof geeft. Uiterst geschikt voor steenkoolkachels, branders, inbouwcassettes... 
Beschikbaar in formaat 12/22 en 20/30, zakjes van 25kg.

Steenkool Prijzen

GAS

Primagaz heeft voor al je toepassingen steeds de geschikte propaanfles in huis, of het nu is om te koken op je barbecue of in je keuken, om te gebruiken op de camping in je caravan of voor onkruidbestrijding of klusjes voor thuis. Kortom, voor elk wat wils!
Wij beschikken steeds over een voldoende voorraad. Propaanflessen 10,5kg - 18kg - 46,5 kg. Heftruck gas 10,5kg - 18kg. Butaan 12,5kg. Zowel binnen- als buitendraad.