Een tuinhuis bepaalt in grote mate de totale sfeer van uw tuin. Daarom is het van belang te kiezen voor een stijl die perfect in harmonie is met uw woning en tuinarchitectuur. Vraagt uw tuin een strakke constructie of prefereert u eerder een landelijke stijl, wij hebben voor elk soort tuin de gepaste oplossing. Aangezien wij onze tuinhuizen zelf plaatsen, kunnen wij ook voor u de binnen afwerking voorzien. Ook de doe-het-zelver helpen wij graag op weg met een deskundige uitleg betreffende de plaatsing.

DINOWOOD

Dinowood is reeds jaren fabrikant van hoogwaardige houten constructies voor in uw tuin en/of buitengebruik. Alle Dinowood tuinhout, schuttingen en speeltoestellen voldoen aan de hoogste kwalteitsvereisten, en worden vervaardigd volgens de kunst van het vakmanschap in hun fabriek te Limburg.

Bekijk hun online catalogus

GARDIVAL

Gardival is producent van moderne, tijdloze tuinconstructies die de eigen stijl en de stijl van de tuin benadrukken. Producten worden ontwikkeld vanuit de drang naar innovatie en design.

TACK

Tack bied tuinhuizen aan op maat naar uw wens met een zeer hoge afwerkingsgraad, van ultramodern tot klassieke cottage. Alles vervaardigd met de beste materialen in hun Belgische fabriek.

Bekijk de Gardival & Tack online catalogus

img_divider

Waarom bij ons kopen?

Een opbergruimte, carport of een leuke plaats in de tuin creëren, doe het zelf of volledige plaatsing door ons? Wij bieden u voor elk budget een oplossing en denken graag met u mee wat het beste past in uw tuin zodat u optimaal kan genieten van uw tuinhuis.

  Geleverd aan huis indien gewenst
  Advies voor de doe het zelver
  Volledige plaatsing door ons mogelijk zodat u naar niets moet kijken
  Enkel de degelijkste materialen worden gebruikt
  Voor iedere prijsklasse hebben wij een gepaste oplossing

Wenst u meer info over een tuinhuis
of wilt u een afspraak maken ?