BARBECUEËN BRENGT MENSEN SAMEN. Of ze nu ver uit elkaar wonen of dat het buren zijn. Nieuwe vriendschappen ontstaan. Oude vriendschappen worden weer nieuw leven ingeblazen. Barbecueën is dat ontsnapmoment in hectische tijden waarin we weer even helemaal bijpraten en ontspannen met elkaar kunnen eten, drinken en lachen.

Wij zijn officieel verdeler voor Weber. Wij hebben dan ook een goed aangevulde stock incl alle nodige accessoires voor de perfecte barbecue avond!
Naargelang de brandstof die een barbecue verbruikt, kunnen we ze onderverdelen in: een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue en een elektrische barbecue.

WEBER PULSE

De Pulse is de nieuwste elektrische barbecue van Weber met de eigenschappen van een gasbarbecue. De Pulse is gemaakt voor het moderne leven. Hij is compact genoeg voor een klein balkon. En dankzij zijn eenvoudig te reinigen demontabele onderdelen presteert de Pulse buitengewoon.
De moderne stadsmens ziet nu ook zijn behoefte aan puur eten vervuld met een barbecue-ervaring die zijn liefde voor geavanceerde technologie tegemoetkomt. Hoogwaardige digitale bediening, iGrill technologie en een intuïtieve app geven u eindeloze barbecuemogelijkheden die de geur van de stad voorgoed zullen veranderen.

WEBER Q REEKS

Het oog wil ook wat. De Weber Q-serie is compact, stijlvol en modern, waardoor de serie een echte eigen look heeft.  Welk formaat grillrooster u ook verkiest gas, elektrisch, tafelmodel of met onderstel. U kan rekenen op een barbecue die net zo makkelijk op het terras als op het balkon past.

GASBARBECUE

U komt na een drukke dag op het werk thuis. Iedereen heeft trek en er is weinig tijd, maar u wilt niet zomaar iets op tafel zetten. Met een druk op de zet u de gasbarbecue aan en bereidt u een heerlijke maaltijd, compleet met de sfeer en smaak die zo kenmerkend zijn voor barbecueën. Met de gasbarbecues van Weber krijgt u dat zo voor elkaar. De brede Spirit en Genesis gasbarbecues zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren die elke achtertuin doen oplichten.

HOUTSKOOLBARBECUE

Barbecueën op houtskool blijft toch wel de meest authentieke en mooiste manier van grillen. Met houtskool gaat u terug naar de basis: u maakt vuur, ruikt de rook, hoort de knapperende briketten en wordt één met de natuur. Kies voor een houtskoolbarbecue met deksel, dan kan je zowel indirect als direct grillen. Dit maakt de barbecue geschikt voor kleine of grote stukken vis of vlees. Met een gesloten deksel blijft de warmte van de houtskool perfect binnen de barbecue en zal het voedsel langzaam gegaard worden. Vetvlammen of aanbranden zijn zo goed als uitgesloten.

WEBER DRAAGBARE BBQ's

Reizen met het gevoel van thuis. Een leuke wandeling in het bos of hem gewoon meenemen naar een festival, de heerlijke smaak van barbecue zorgt ervoor dat het eten fantastisch zal zijn, waar u ook bent. In het houtskool assortiment heeft u de keuze voor een Smokey Joe of een GO-Anywhere toestel. De GO-Anywhere is ook beschikbaar in een gasversie met compacte gasbusjes.

WEBER ACCESSOIRES

Een bbq-palet aan mogelijkheden. Barbecueën draait om zoveel meer dan steaks en worstjes grillen. Op een weber barbecue is alles te bereiden , zolang u maar over de juiste accessoires beschikt. Wilt u spareribs bereiden, de sappigste steak aller tijden bakken of het hele gezin laten genieten van een zelfgemaakte pizza? Alles kan en de barbecue speelt de hoofdrol in al die gerechten. Met de juiste accessoires kunt u uw barbecue aanzienlijk uitbreiden en zo het barbecue-universum verkennen.

img_divider

De voordelen van een Weber barbecue

Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Weber stelt steeds alles in het werk om barbecues aan te bieden die over alle mogelijke gemakken beschikken. Creatieve en eigentijdse designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Een perfecte ergonomie om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid heerlijke gerechten te bereiden en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur…

  Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit
  Gas of houtskool? Bij elke barbecue van Weber staat veiligheid op nummer 1
  Ingewikkelde barbecues? Dat is iets van vroeger, voor de tijd dat Weber met haar barbecues op de markt kwam.
  Wanneer u een Weber aanschaft, hebt u de garantie dat u er lang van zult genieten. Deze bedraagd 5 tot 10jaar