Wij zijn officieel verdeler voor Weber. Wij hebben dan ook een goed aangevulde stock incl alle nodige accessoires voor de perfecte barbecue avond!
Naargelang de brandstof die een barbecue verbruikt, kunnen we ze onderverdelen in: een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue en een elektrische barbecue.

ELEKTRISCHE BARBECUE

Elektrische barbecues komen niet zo vaak voor in het assortiment van de barbecuemerken.  Wellicht omdat ze een beetje de passie van het vuur missen tijdens het grillen.
Bovenal is een elektrische barbecue bijzonder praktisch. Meestal gaat het om zeer handige kleinere modellen die je overal mee naartoe neemt en om het even waar kan gebruiken. Je zet ze eenvoudig op een tafel of bijzettafel en je heb enkel stroom nodig om te kunnen grillen.

Bekijk de elektrische barbecues

GASBARBECUE

Een Weber gasbarbecue heb je van heel klein en eenvoudig, over compact en mobiel, tot luxueus uitgeruste exemplaren voor de echte barbecuefanaat. Die zijn voorzien van alle mogelijke uitrusting voor maximaal barbecueplezier.

Bekijk de gasbarbecues

HOUTSKOOLBARBECUE

Een houtskoolbarbecue is de beste keuze voor wie graag de geur en de warme gloed heeft van een open vuur. Dit draagt zeker bij tot de sfeer en de gezelligheid van een lekkere barbecue.
Kies je voor een houtskoolbarbecue met deksel, dan kan je zowel indirect als direct grillen. Dit maakt de barbecue geschikt voor kleine of grote stukken vis of vlees.
Met een gesloten deksel blijft de warmte van de houtskool perfect binnen de barbecue en zal het voedsel langzaam gegaard worden. Vetvlammen of aanbranden zijn zo goed als uitgesloten.

Bekijk de houtskoolbarbecues

WEBER GBS 

Een Weber GBS barbecue is voorzien van het Gourmet Barbecue System. Dankzij het Weber GBS barbecue systeem zijn er veel meer bereidingsmogelijkheden dan normaal. De barbecues zijn namelijk voorzien van een speciaal rooster met een uitneembaar middenstuk die te vervangen is door andere inzetstukken uit de GBS-serie. Zo kun je het middenstuk vervangen door de GBS wok, GBS pan of bijvoorbeeld de GBS gevogeltestomer. Een groot voordeel van het Weber GBS barbecue systeem is daarbij dat alle accessoires direct in contact komen met de hittebron, dit in tegenstelling tot gewone accessoires voor de bbq, die op het rooster staan.

Bekijk de GBS accessoires

img_divider

De voordelen van een Weber barbecue

Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Weber stelt steeds alles in het werk om barbecues aan te bieden die over alle mogelijke gemakken beschikken. Creatieve en eigentijdse designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Een perfecte ergonomie om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid heerlijke gerechten te bereiden en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur…

  Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit
  Gas, houtskool of elektrisch? Bij elke barbecue van Weber staat veiligheid op nummer 1
  Ingewikkelde barbecues? Dat is iets van vroeger, voor de tijd dat Weber met haar barbecues op de markt kwam.
  Wanneer u een Weber aanschaft, hebt u de garantie dat u er lang van zult genieten. Deze bedraagd 5 tot 10jaar

Wilt u meer informatie over de Weber barbecue en zijn accessoires?
Ontdek ze op onze webshop