Tuinhuis, Kippenren, Robomow

De legkippen worden bij onze klant goed verwend, voorzien van een betafence afsluiting en een kippenhok. Het gazon wordt onderhouden door Robomow RS625, het gazon bij deze klant is opgedeeld in 2 zones. Er werd een kleine tuinberging voorzien, een Iroko box met houten vloer, enkele deur en openvallen raam. Deze hardhoutsoort vraagt nl. geen onderhoud.

Dinowood Cottage met oversteek en aanbouw

Een mooi project wat wij hebben mogen uitvoeren met een zeer mooi resultaat! Mevrouw wou heel veel bergruimte, een ruimte voor filtratie zwembad en een overdekte zithoek. De keuze voor een cottage van dinowood was snel gemaakt. Deze cottage bevat alle opties, 2x een dubbele deur, ramen, oversteek, schoren, aanbouw voor zitgedeelte, aanbouw voor filtratie en een zolderruimte. De dakgoten van koper geven alvast een meerwaarde aan dit poolhouse. Onze klant kan nu lekker relaxen in de zithoek onder de aanbouw.

Dinowood Cottage

Door een storm met als resultaat een omgevallen boom op het tuinhuis moest onze klant op zoek naar een nieuw tuinhuis. De keuze viel voor een cottage 3x3m van Dinowood voorzien van een dubbele deur.
Dit tuinhuis heeft een landelijke uitstraling en past perect in deze gezellige tuin. Op vraag hebben wij er een dakgoot aan gemonteerd alsook afwatering achteraan voorzien dmv een regenton.

Tack Lodge overdekt terras

RELAXEN AAN HET ZWEMBAD

Deze tuinconstructie met asymmetrisch dak geeft uw tuin een romantisch en charmant karakter.
Deze Lodge kan ook perfect gebruikt worden als carport. Onze klant koos voor een overdekt terras, met een gezellige zithoek aan het zwembad.
Lodge 5 x 3m, vurenhout met wanddikte 26mm, gelamineerde shingels