Afsluiting, Poort, Speeltoestel

Deze tuin werd in samenspraak met tuinarchitect volledig onder handen genomen. Er werd een afscherming voorzien dmv ecofencing panelen, kunstof panelen. Zowel de palen als de panelen zijn vervaardigd uit 75% recyclage PVC.
Omdat ze van kunststof zijn gaan ze geen vocht opnemen en kunnen ze niet rotten. Door hun lage gewicht zijn ze zeer makkelijk hanteerbaar en eenvoudig te plaatsen.
Een mooie hardhout poort is voorzien. De klant koos voor een Oxford poort in padoek. De poort is volledig geautomatiseerd.
Aan de allerkleinsten is er eveneens gedacht, zij kregen een mooi speeltuig. De Giganto Toren werd geplaatst met een schommel van 5 hakken alsook een picknicktafel.
Een Robomow ontbreekt in deze tuin ook niet om het gazon in topconditie te houden.

Tuinhuis, Kippenren, Robomow

De legkippen worden bij onze klant goed verwend, voorzien van een betafence afsluiting en een kippenhok. Het gazon wordt onderhouden door Robomow RS625, het gazon bij deze klant is opgedeeld in 2 zones. Er werd een kleine tuinberging voorzien, een Iroko box met houten vloer, enkele deur en openvallen raam. Deze hardhoutsoort vraagt nl. geen onderhoud.