Overal om ons heen zijn dieren! Soms heel dichtbij en soms op een afstandje, soms duidelijk hoorbaar en soms in stilte, maar hoe je het ook wendt of keert ze hebben een bijzondere plaats in ons leven!

Is het niet heerlijk om, zittend in je tuin of op je balkon, even je ogen te sluiten en te luisteren naar het gezang van de vogels en het gezoem van de bijen? Zij brengen je tuin pas echt tot leven! En ..... als je je ogen weer opent kun je genieten van hun ijverige bezigheden.

Een nog hechtere band hebben veel mensen met hun huisdier. Een vriend die je verwelkomt als je na een dag hard werken thuiskomt, maar ook een vriend die je troost als je het even niet meer ziet zitten, een maatje om mee te spelen of om gewoon even gezellig tegen te kletsen.

Bij de Tuincentrum Schoubben vinden we dat dieren het beste verdienen en daarom hebben we een grote dierenafdeling waar je alles kunt vinden voor katten, honden, knaagdieren, konijnen, vogels (in huis of in de tuin), vissen en andere dieren in de tuin.